URANG NYIEUN KOMPONEN ANU PALANGKU POWER.


LASTNFRAME
TMkomponén anu kakuatan panto. Tina jambs panto luar anu ngabusuk, dugi ka sapuan handapeun, urang ngadamel komponén panto luar anu langkung saé, dipasang langkung gancang sareng langkung lami.
LASTNFRAMETM nawiskeun komponén panto pikeun aplikasi sistem lawang kalebet lawang panto komposit, brickmold, t-astragal, mullpost.
Pigura Pigura awét, awét, sareng ningkatkeun kualitas sareng kinerja jalan asup nalika dianggo ku panto urang. Pigura urang aya dina rupa-rupa gaya sisikian kanggo ngalengkepan jaba arsitéktur.
LASTNFRAMETMkomponén panto mangrupikeun komposit pvc anu dihasilkeun tanpa rotting, warping sareng pisah. Éta stabilitas dina sistem panto asup.
Milih LASTNFRAMETM panto panto komposit pikeun jerona mimitian ti 4 inci nepi ka 10 inci
Milih LASTNFRAMETM Jambs panto komposit pikeun bojong antara 4 inci dugi ka 10 inci, pamutahiran pikeun sistem panto asup anjeun.
LASTNFRAMETM brickmould komposit ngagaduhan fitur perawatan-gratis, sareng ngalengkepan perlindungan rot-proof pikeun komponén pigura panto sanésna.
LASTNFRAMETM mull komposit mangrupakeun panyalindungan rof-proff, aranjeunna nyayogikeun kakuatan anu diperyogikeun pikeun sistem panto teras atanapi unit sidelite kontinyu.
Komponén panto sareng sidelite nambihan diménsi sareng nyiptakeun potongan aksen kana panto lebet. Astragal henteu ngan ukur nyiptakeun definisi antara panto, tapi nutup lolongkrang pikeun privasi tambihan sareng nyegah cahaya nembus.
LASTNFRAMETM Composite T-astragal teu gaduh lenturan, teu aya bocor, nyayogikeun panyalindungan anu aman sareng kinerja anu hadé pikeun sistem lawang.
LASTNFRAMETMkomponén panto nyayogikeun kualitas, kaamanan sareng perlindungan pikeun sistem lebet. Hubungan kami dinten ayeuna pikeun pamariosan panto panto WPC, T-bar, brickmoldings, ogé T-astragals.


Waktos Post: Nov-27-2020

Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03