Kapang bata

Pedaran pondok:

• WPC sanés buruk, kapang bata gratis
• Uap sareng tahan serangga
• Fitur lapisan pelindung sareng sambetan UV pikeun ngabantosan nolak konéng sareng luntur


Detil Produk

Tanda Produk

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETM Cetakan Bata komposit

Ukuran Sadia: 2 "
Pilihan Rengse: Lemes Bodas atanapi Tan, Embossed Woodgrain Mahoni atanapi Oak
Ukuran pre-cut linier atanapi khusus aya
Pamasangan langkung saé dina panto panto

LASTNFRAMETM Cetakan Bata komposit

Awét, awét, ningkatkeun kualitas sareng kinerja sistem panto lebet.

ED5B34A5EDFE2502
B1615D48BCEB6DC2

Cetakan Bata komposit

Kapang bata lengkep komposit nolak kalembaban sareng kalembaban, kalayan éksternal komposit lengkep pikeun ngabantosan résiko kapang sareng rot, bareuh sareng retakan.

Cetakan Bata komposit

• WPC sanés buruk, kapang bata gratis
• Uap sareng tahan serangga
• Fitur lapisan pelindung sareng sambetan UV pikeun ngabantosan nolak konéng sareng luntur

logo
731DA615887F7CC2
093134C5B7E616A2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Panilitian

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03