Tentang Kami

Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman, kami nyayogikeun kinerja komponén tingkat luhur pikeun sistem panto lebet.

Nyayogikeun perhatosan kana detil dina fungsionalitas sareng gaya, ngagabung sareng téknologi modéren, LASTNFRAMETM parantos nyandak daya tahan sareng nilai pikeun sistem entryway lengkep. Kami komitmen pikeun ningkatkeun prakték ngawangun kalayan produk kualitas, sistem sareng prosés anu gumantung kana kinerja sareng nyayogikeun nilai anu luar biasa sapanjang produk biaya sareng jasa di industri.

Ngaliwatan kontrol kualitas anu langkung ageung sareng pamekaran téknologi, LASTNFRAMETM ngagaduhan kalenturan pikeun nyiptakeun kualitas anu pangsaéna sareng produk inovatif pikeun langkung réaksi kabutuhan pasar sareng tuntutan.

Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03