Astragle

Pedaran pondok:

• WPC sanés rot, bebas perawatan T-Astragal
• Uap sareng tahan serangga
• Fitur lapisan pelindung sareng sambetan UV pikeun ngabantosan nolak konéng sareng luntur


Detil Produk

Tanda Produk

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETM Komposit T-Astragal

Ukuran Sadia: 3-1 / 2 "
Pilihan Rengse: Lemes Bodas atanapi Tan, Embossed Woodgrain Mahoni atanapi Oak
Jenis T-Astragle, kerfed pikeun cuaca
Tiasa diteruskeun sareng diteukteuk tanpa chip beluk

LASTNFRAMETM Komposit T-Astragal

Awét, awét, ningkatkeun kualitas sareng kinerja sistem panto lebet.

86A20CC627E01BFA
8BFBE5C1E4C0BED7

Komposit T-Astragal

Pinuh komposit T-Astragal nolak kalembaban sareng kalembaban, kalayan éksternal komposit lengkep pikeun ngabantosan résiko kapang sareng rot, pembengkakan sareng retakan.

Jambok panto komposit

• WPC sanés rot, bebas perawatan T-Astragal
• Uap sareng tahan serangga
• Fitur lapisan pelindung sareng sambetan UV pikeun ngabantosan nolak konéng sareng luntur

logo
97B43781ADD45656
2BDC045543384FD2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Panilitian

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03