Panto panto

Pedaran pondok:

• WPC non-rot, jambok bébas perawatan
• Uap sareng tahan serangga
• Fitur lapisan pelindung sareng sambetan UV pikeun ngabantosan nolak konéng sareng luntur


Detil Produk

Tanda Produk

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETM Jambok panto komposit

Ukuran Sadia: 4-9 / 16 ", 5-1 / 4", 6-9 / 16 "sareng 7-1 / 4"
Pilihan Rengse: Lemes Bodas atanapi Tan, Embossed Woodgrain Mahoni atanapi Oak
Sadaya lulugu jamb sareng suku dikempelkeun pikeun cuaca
Jalur atanapi custom jamb sareng ukuran potong header sayogi

LASTNFRAMETM Jambs Panto Komposit

Awét, awét, ningkatkeun kualitas sareng kinerja sistem panto lebet.

6E8A2EC85151B291
9BDBAC8236271531

Pigura panto komposit

Pigura panto komposit lengkep nolak kalembaban sareng kalembaban, kalayan éksternal komposit lengkep pikeun ngabantosan résiko kapang sareng rot, bareuh sareng retakan.

Jambok panto komposit

• WPC non-rot, jambok bébas perawatan
• Uap sareng tahan serangga
• Fitur lapisan pelindung sareng sambetan UV pikeun ngabantosan nolak konéng sareng luntur

logo
57BA08BB3212E27C
FCAC60236B2E45F5
5722BAB253D6A187
74FCFB86A4B63ACD
F7BE176C0B440338

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Panilitian

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03