Mull Tulisan

Pedaran pondok:

• WPC non-rot, Mull Post bebas perawatan
• Uap sareng tahan serangga
• Fitur lapisan pelindung sareng sambetan UV pikeun ngabantosan nolak konéng sareng luntur


Detil Produk

Tanda Produk

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETM Pos Mull Pos

Ukuran Sadia: 4-3 / 8 "
Pilihan Rengse: Lemes Bodas atanapi Tan, Embossed Woodgrain Mahoni atanapi Oak
Kerfed pikeun cuaca
Kakuatan anu langkung ageung sareng kakuatan tahan sekrup

LASTNFRAMETM Pos Mull Pos

Awét, awét, ningkatkeun kualitas sareng kinerja sistem panto lebet.

95643E08C9E9C0EB
6DDF1654D6FB635E

Pos Mull Pos

Pinuh komposit Mull Post nolak kalembaban sareng kalembaban, kalayan éksternal komposit lengkep pikeun ngabantosan résiko kapang sareng rot, pembengkakan sareng retakan.

Jambok panto komposit

• WPC non-rot, Mull Post bebas perawatan
• Uap sareng tahan serangga
• Fitur lapisan pelindung sareng sambetan UV pikeun ngabantosan nolak konéng sareng luntur

 

logo
58F9F61EE4196C61
39BB57A820C53AC3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Panilitian

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03