Jambok panto komposit

Kauntungannana

LASTNFRAMETM  komponén pigura panto komposit mangrupikeun campuran pvc sareng substrat serat kai. Komposisi bébas mulasara bodas atanapi padasisan Woodgrain nawiskeun sadayana kakuatan sareng kestabilan kai, nyayogikeun kalembaban sareng solusi tahan karusakan direkayasa pikeun gawé bareng panto sareng komponén.

Kinerja

• Dua kali kakuatan nyekel kai
• Moal ngarobih, nyerep Uap, mungkus, beulah atanapi buruk
• Nolak kapang, jamur, jamur, serangga, uyah sareng bahan kimia
• Tiasa gampang dipaku sareng mesin

Fitur

• Henteu aya sanding atanapi priming, siap réngsé
• Jambs komposit siap dipasang, teu kedah réngsé
• komponén komposit woodgrain bertekstur ngalengkepan penampilan kai anu beunghar
• jambs komposit tiasa dicét atanapi patri kana sarat

Jaminan

• Hirupna terbatas jaminan

logo
door-componenets

LASTNFRAMETM komponén pigura panto komposit nampilkeun anu inovatif pikeun alternatif inovatif pikeun konstruksi rangka kai tradisional.

logo

Kit Pigura Door Composite

• Uap sareng tahan serangga
• Moal buruk, beulah, twit atanapi bélok, bébas perawatan
• Langkung kuat tibatan jambs kai
• Tiasa diteruskeun sareng diteukteukan tanpa chip beluk
• Tiasa diikat caket

Weatherstrip

• Kerf-dilarapkeun pikeun nyocogkeun aman kana jambs luhur sareng sisi
• Bahan fléksibel, dieusi busa nahan bentukna kana waktos
• jangkauan .650 Tradisional mastikeun segel cuaca anu ketat

11

Sapuan Leungitkeun

• Kerf Dilarapkeun
• Sababaraha sirip ngabantosan meungpeuk infiltrasi Uap sareng nyéépkeun uap tina cap
• Sayogi dina Warna Coklat Gelap

1

Sudut Seal Pad

• ngaganjel ngawangun napel-didukung
• Moal cai siki. Daptar ka juru jamb
• Mate kalayan inswing sills pikeun pelengkap kinerja cuaca

8

Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03