Tentang Kami

URANG NYIEUN KOMPONEN ANU PAKU PUKA

Kami nyayogikeun kinerja komponén tingkat luhur kana sistem panto lawang.

URANG NYIEUN KOMPONEN ANU PAKU PUKA

Kami nyayogikeun kinerja komponén tingkat luhur kana sistem panto lawang.

Tentang Kami

LincolnLastn Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman, kami nyayogikeun kinerja komponén tingkat luhur pikeun sistem panto lebet.

Méré perhatian kana detil dina fungsionalitas sareng gaya, ngagabung sareng téknologi modéren, LincolnLastn parantos nyandak daya tahan sareng nilai pikeun sistem entri lengkep. Kami komitmen pikeun ningkatkeun prakték ngawangun kalayan produk kualitas, sistem sareng prosés anu gumantung kana kinerja sareng nyayogikeun nilai anu luar biasa sapanjang produk biaya sareng jasa di industri.

Pangalaman
Mangtaun-taun

Kauntungan urang

E2F0928BFB8B07C4

LASTNFRAMETM komponén anu kakuatan panto. Tina jambs panto luar anu ngabusuk, dugi ka sapuan handapeun, urang ngadamel komponén panto luar anu langkung saé, dipasang langkung gancang sareng langkung lami.

LASTNFRAMETM nawiskeun komponén panto pikeun aplikasi sistem lawang kalebet lawang panto komposit, brickmold, t-astragal, mullpost.

Pigura Pigura awét, awét, sareng ningkatkeun kualitas sareng kinerja jalan asup nalika dianggo ku panto urang. Pigura urang aya dina rupa-rupa gaya sisikian kanggo ngalengkepan jaba arsitéktur.

about

LASTNFRAMETM komponén panto mangrupikeun komposit pvc anu dihasilkeun tanpa rotting, warping sareng pisah. Éta stabilitas dina sistem panto asup.

Milih LASTNFRAMETM panto panto komposit pikeun jerona mimitian ti 4 inci nepi ka 10 inci

Milih LASTNFRAMETM Jambs panto komposit pikeun bojong antara 4 inci dugi ka 10 inci, pamutahiran pikeun sistem panto asup anjeun.

LASTNFRAMETM brickmould komposit ngagaduhan fitur perawatan-gratis, sareng ngalengkepan perlindungan rot-proof pikeun komponén pigura panto sanésna.

LASTNFRAMETM mull komposit mangrupakeun panyalindungan rof-proff, aranjeunna nyayogikeun kakuatan anu diperyogikeun pikeun sistem panto teras atanapi unit sidelite kontinyu.

Komponén panto sareng sidelite nambihan diménsi sareng nyiptakeun potongan aksen kana panto lebet. Astragal henteu ngan ukur nyiptakeun definisi antara panto, tapi nutup lolongkrang pikeun privasi tambihan sareng nyegah cahaya nembus.

LASTNFRAMETM Composite T-astragal teu gaduh lenturan, teu aya bocor, nyayogikeun panyalindungan anu aman sareng kinerja anu hadé pikeun sistem lawang.

Taros Kami

LASTNFRAMETM komponén panto nyayogikeun kualitas, kaamanan sareng perlindungan pikeun sistem lebet.
Hubungan kami dinten ayeuna pikeun pamariosan panto panto WPC, T-bar, brickmoldings, ogé T-astragals.


Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03