Pedaran panto Jambs

Hapus Jambs: Pigura panto kai alam tanpa sendi atanapi cangreud.

Sudut Seal Pad: bagian leutik, biasana didamel tina bahan tahan banting, dianggo ngégél cai tina kénging antara ujung panto sareng jambs, caket sareng gasket handap.

Deadbolt: Selak anu dipaké pikeun ngamankeun panto ditutup, kancingna disetir tina panto kana panarima dina jamb atanapi pigura.

Tungtung Seal Pad: Sapotong busa sél anu tertutup, sakitar kandel 1/16 inci, dina bentuk profil sill, ditancebkeun antara sela sareng jamb pikeun ngégél sendi.

Bingkai: Dina majelis panto, anggota perimeter di luhur sareng sisi, panto na aya dihijikeun sareng dipasang. Tingali jamb.

Sirah, Kepala Jamb: Pigura luhur horizontal tina rakitan panto.

Jamb: Bagian bingkai perimeter nangtung tina sistem panto.

Kerf: Slot ipis diteukteuk bagean ku molder atanapi wilah ragaji. Weatherstrip di lebetkeun kana kerfs diteukteukan panto panto.

Latch: Pin atanapi baud anu tiasa dipindahkeun, biasana mangrupikeun bagian tina mékanisme konci, sareng ngempelkeun stop kontak atanapi klip dina panto panto, nahan panto ditutup.

Prehung: Hiji panto dirakit dina bingkai (jamb) nganggo sisina, panangan cuaca sareng engsel sareng siap dipasang kana lawang anu kasar.

Neunggeul: Bagéan logam anu aya liang pikeun kancing panto, sareng raray anu melengkung sahingga kancing anu dimuat ku cinyusu ngahubungi nalika nutup. Panarajangan pas kana mortises di panto panto sareng diencarkeun sekrup.

Sapatu bot: Istilah anu dianggo pikeun bagian karét di handapeun atanapi tungtung luhur astragal, anu ngégél tungtung sareng pigura panto atanapi sill.

Bos, Screw Boss: Fitur anu ngamungkinkeun nyepetkeun sekrup. Bos Screw mangrupakeun fitur tina pigura lite palastik kapang sareng sills panto aluminium extruded.

Kotak-Pigura: Unit panto sareng sidelite anu dipiguraan janten hijian anu misah, sareng sirah sareng kandangna misah. Panto kotak-kotak dihijikeun kana kotak-kotak gigir.

Sill kontinyu: Sill pikeun panto sareng unit sidelite anu ngagaduhan bagian kerangka luhur sareng handap anu lengkep, sareng tulisan internal anu misahkeun sidelites tina panel panto.

Cove Cetakan: Sapotong linier kai leutik anu dibentuk, biasana dibentuk ku raray anu dicedok, dianggo motong sareng nyepetkeun panel kana pigura.

Panto panto: Majelis bingkai sareng panel kaca, anu nalika dipasang kana panto dina liang anu kabentuk atanapi diteureuy, nyiptakeun panto kalayan panto kaca.

Unit penyuluh: Panel panto anu dibingkai ku lite sagelas ukuran pinuh, padeukeut sareng panto dua panel, janten unit panto janten panto tilu-panel.

Jari Joint: Cara ngagabungkeun bagian pondok tina saham dewan babarengan, tungtung nepi ka akhir pikeun ngajantenkeun saham anu langkung lami. Bagian panto sareng bingkai sering dilakukeun nganggo saham pinus anu digabungkeun ku ramo.

Glazing: Bahan elastis anu dipaké pikeun ngégél kaca kana pigura.

Hinge: Pelat logam nganggo pin logam silinder anu ngencarkeun kana ujung panto sareng pigura panto supados panto tiasa ayun.

Hinge Stile: Tepi panto nangtung pinuh panjangna, di sisi atanapi ujung panto anu ngenceng kana pigura na ku engsel.

Henteu aktip: Istilah pikeun panel panto dibereskeun dina pigura na. Panto panto teu aktip henteu hinged sareng teu tiasa dioperasikeun.

Lite: Majelis gelas sareng bingkai sakurilingna, anu dipasang dina panto di pabrik.

Satuan Unit Penyuluh: Dina rakitan panto teras, panel panto tetep dina pigura anu misah, ngahiji sareng unit panto teras pikeun nambihan panel gelas anu sanés dina pamasangan.

Muntins: Bar divider nangtung sareng horizontal ipis, anu masihan panto panto katingali multi-pan. Éta tiasa janten bagian tina pigura lite, di luar gelas, atanapi di antara gelas.

Rel: Dina panél panto anu terisolasi, bagian na, tina kai atanapi bahan komposit, anu ngalir di jero gempungan, ngalangkungan ujung luhur sareng handapeun. Dina panto stil sareng rél, potongan-potongan horizontal di sisi luhur sareng handapeun, sareng dina titik-titik panengah, anu nyambung sareng pigura antara stil.

Bubuka Kasar: Lawang anu dibingkai sacara struktural dina témbok anu nampi unit panto atanapi jandéla.

Lacak layar: Fitur tina panto panto atanapi sirah pigura anu nyayogikeun perumahan sareng lumpat pikeun gilinding, ngamungkinkeun panel layar ngageser ti sisi ka sisi panto.

Sill: Dasar cakrawala tina pigura panto anu fungsina ku handapeun panto pikeun nutup hawa sareng cai.

Geser Baut: Bagian tina astragal di luhur atanapi handapeun, anu sambel kana sirah pigura sareng kandang pikeun panel panto pasip ditutup.

Transom: Majelis kaca dipiguraan dipasang di luhur unit panto.

Klip Angkutan: Sapotong waja anu dianggo pikeun saheulaanan ngencarkeun rakitan panto prehung ditutup kanggo pananganan sareng pangiriman, anu ngajaga posisi panto panel anu saé dina pigura.


Pos waktos: Dec-03-2020

Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03